MA955 mágnes szelep akváriumokhoz

MA955 mágnes szelep akváriumokhoz

Bemenő: 4x6 mm cső

Kimenő: 4x6 mm cső

Nyomás: max. 0 – 10 kg/cm2

Üzemi hőmérséklet: –10oC és +60oC között

Tömítés anyag: NBR

Külső borítás: poliészter

Szelep anyaga: rész vagy alumínium

Energiafogyasztás: 40VA in 10ms (bekapcsolva) @ AC 220V | 1VA (készenlét) @ AC 220V

Üzemi feszültség: AC 100V - AC 230V

Szigetelés ellenállás: Magasabb mint 100MΩ/DC 500V

Kábel: áramerősség: 10A |feszültség: AC 250V | 3 eres, 0.75 mm2

22 980 Ft
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Használat előtt bizonyosodjon meg arról, hogy a vezetékek és elektromos csatlakozók kifogástalan állapotban vannak. Ha bárhol sérülést tapasztal, ne csatlakoztassa az eszközt az elektromos hálózathoz!

Csatlakoztassa a szükséges csatlakozókat beleértve a bemenő és a kimenő csövet. (Az áramlás irányát a készüléken egy nyíl jelöli, erre fordítson figyelmet!)

Bizonyosodjon meg róla, hogy a csatlakozók megfelelően vannak csatlakoztatva.

Miután mindkét cső megfelelően csatlakozik a szelephez, csatlakoztassa az elektromos hálózathoz a készüléket. Amit áram alá kerül, a mágnesszelep kinyílik. Ha az áramellátás megszűnik, a mágnesszelep bezáródik.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a mágnesszelep már nyitva van, mielőtt áramellátást kap és a gáz keresztülfolyik, ha a csatlakoztatva van a CO2 tartály. Ilyenkor helyezze áram alá majd kapcsolja le a készüléket az áramellátásról, hogy visszaállítsa a szelep állapotát, amelynek zárva kell lenni, ha nincs áram alatt és nyitva, ha áramellátást kap.

Figyelmeztetés: az akvárium és a mágnesszelep közötti csövön mindig használjon visszacsapó szelepet, elkerülendő azt, hogy az akvárium vize visszajusson a mágnesszelepbe, ezzel súlyos károkat okozva a berendezésben!

 

 

  

Adatok
Cikkszám
MA955
Vélemények
Webáruház készítés